Noutăți din versiunea software Controls din februarie 2.6.0
Luna februarie aduce cea mai recentă versiune software PhotoRobot_Controls, cu instrumente și funcții noi pentru fluxuri de lucru mai fluide și o gestionare mai inteligentă a proiectelor.
Versiunea software 2.6.0 din februarie – instrumente și funcții noi
Pornind de la versiunea software anterioară, luna februarie aduce instrumente și funcții noi pentru fluxuri de lucru mai fluide și o comunicare mai bună între echipe. Citiți mai departe pentru a afla ce este nou în software-ul nostru de workflow și cum puteți implementa aceste soluții în studioul foto.
Software-ul PhotoRobot Control deschide calea către automatizarea completă a fotografiei de produs 360 și a gestionării resurselor digitale. Comandați roboți, modele Canon DSLR și mirrorless de top, iluminarea, postprocesarea, publicarea, procesele de revizuire și multe altele. Totul dintr-o singură interfață, cu presetări configurabile, pe care le setați o singură dată și le utilizați pe termen lung.
Continuați lectura pentru a descoperi cele mai noi instrumente și funcții din versiunea software din februarie. Vă prezentăm îmbunătățiri ale interfeței Cloud, instrumente noi pentru workflow, îmbunătățiri ale partajării proiectelor și un workflow de aprobare de către client.
1 - Îmbunătățiri ale interfeței Cloud
Utilizatorii beneficiază acum de o unificare mai amplă între componenta Cloud a aplicației noastre și aplicația locală. Toate detaliile atașate local elementelor vor fi vizibile în Cloud și invers. Aveți totul pe o singură pagină, inclusiv informații despre fotografii, comentarii sau detalii și instrucțiuni suplimentare.
Alte îmbunătățiri includ:
- Navigare rapidă între elemente, acum fără a mai fi nevoie să accesați mai întâi lista de elemente;
- Rapoarte cu informații și statistici detaliate despre foldere și fotografiile selectate;
- Suport pentru zoom și rotire spin în vizualizarea detaliată.
2 - Comentarii și vizibilitatea comentariilor
În continuare, am făcut astfel încât comentariile să poată fi găsite întotdeauna alături de fotografii. De acum putem limita vizibilitatea comentariilor la nivel de element sau pentru o anumită imagine.
Introduceți pur și simplu un comentariu și specificați cui va fi vizibil: clientului, unui retușor sau doar intern. Notificați utilizatorii despre comentarii etichetând destinatarii, apoi marcați comentariile ca gata de acțiune sau ca rezolvate / finalizate.
3 - Statusuri noi de workflow
Software-ul nostru permite acum și o comunicare mai eficientă în workflow între echipe și clienți. Acest lucru este posibil datorită mai multor niveluri noi de status, prin care puteți atribui sarcini, comunica progresul și aproba sau respinge lucrările pe etape.
- Statusuri noi pentru retușori includ: „Ready for retouch” și „Retouch done”.
- Statusurile disponibile pentru client au fost extinse la: „Verified”, „Approved”, „Rejected”.
4 - Controale de acces pentru retuș
Comunicați clar și partajați sarcinile cu retușorii externi datorită controalelor de acces pentru retuș. Selectați fotografii individuale sau foldere întregi care conțin mai multe elemente pentru retușare. Apoi puteți atașa instrucțiuni în comentarii înainte de a trimite fișierele retușorului responsabil cu statusul „Ready to retouch”.
Acum, retușorul dumneavoastră va putea accesa și descărca fișierele, își va face treaba și va importa rezultatele. După încărcarea imaginii, software-ul marchează automat elementele ca „Retouch done”, comunicând astfel progresul proiectului.
De aici, managerul de proiect poate aproba sau respinge modificările și le poate marca în consecință. Dacă este mulțumit, poate alege și să publice imediat imaginile finale.
5 - Partajarea proiectelor între client sau retușor
Am extins și capacitățile de partajare a proiectelor ale software-ului nostru. Utilizatorii vor beneficia acum de o interfață îmbunătățită pentru partajarea proiectelor, inclusiv de acces la proiect pentru retușorii externi.

Fiecare membru al echipei are acces facil la proiectele la care lucrează, iar comunicarea se îmbunătățește pe tot parcursul lucrului.
6 - Partajare cu clienții și flux de aprobare
În sfârșit, clienții pot vedea sarcinile finalizate atunci când articolele sau folderele au statusul „Verified”. Este suficient să partajați proiectul cu clientul, iar acesta poate aproba sau respinge lucrările cu statusul „Verified” dintr-un singur clic de mouse.
În caz de respingere, clientul poate atașa și feedback sau instrucțiuni sub formă de comentarii, înainte de a retrimite articolele la retușare.
Aprobarea se face pe parcursul lucrului, iar feedbackul sosește de îndată ce clientul este disponibil.
Preluați controlul complet asupra tuturor fluxurilor de lucru din studioul dumneavoastră
PhotoRobot_Controls înseamnă automatizare la comanda dumneavoastră, cu scopul de a oferi cele mai eficiente soluții de fotografie de produs de pe piață. Abonați-vă mai jos la newsletterul nostru Product Photography pentru a fi la curent cu progresul nostru și cu tot ce se întâmplă în industrie. De asemenea, urmăriți-ne pe YouTube și LinkedIn pentru cele mai recente videoclipuri, articole de blog, tutoriale și actualizări software pentru studioul dumneavoastră foto.





