Újdonságok a Controls szoftver februári, 2.6.0 verziójában
Februárban megjelent a PhotoRobot_Controls legújabb szoftververziója, amely új eszközökkel és funkciókkal támogatja a gördülékenyebb munkafolyamatokat és az átgondoltabb projektmenedzsmentet.
Februári szoftverfrissítés, 2.6.0 – új eszközök és funkciók
Az előző szoftverfrissítésre építve a februári verzió új eszközöket és funkciókat hoz a gördülékenyebb munkafolyamatokért és a csapatok közötti erősebb kommunikációért. Olvassa tovább, hogy megtudja, mi újdonság a workflow szoftverünkben, és hogyan alkalmazhatja ezeket a megoldásokat a fotóstúdióban.
A PhotoRobot Control szoftver megnyitja az utat a 360°-os termékfotózás és a digitális eszközkezelés teljes automatizálása felé. Vezérelheti vele a robotokat, a csúcskategóriás Canon DSLR és tükör nélküli fényképezőgép modelleket, a világítást, az utómunkát, a publikálást, az ellenőrzési folyamatokat és még sok mást. Mindezt egyetlen felületről, egyszer beállított, hosszú távon használható, konfigurálható előbeállításokkal.
Olvasson tovább, és ismerje meg a februári szoftverfrissítés legújabb eszközeit és funkcióit. Bemutatjuk a felhőalapú felület fejlesztéseit, az új workflow eszközöket, a projektmegosztás továbbfejlesztését és az ügyfél általi jóváhagyás workflow-ját.
1 – A felhőalapú felület fejlesztései
A felhasználók mostantól élvezhetik az alkalmazásunk felhőalapú részének és a helyi alkalmazásnak az átfogóbb egységesítését. Minden adat, amelyet helyben csatol a tételekhez, a felhőben is látható lesz, és fordítva. Minden egy oldalon elérhető, beleértve a fotókra vonatkozó információkat, a megjegyzéseket, valamint a kiegészítő részleteket és utasításokat.
További fejlesztések:
- Gyors böngészés a tételek között, mostantól anélkül, hogy előbb a tétellistára kellene lépni;
- Részletes információkat és statisztikákat tartalmazó jelentések a mappákról és a kiválasztott fotókról;
- Nagyítás és forgatás támogatása a részletes nézetben.
2 – Megjegyzések és a megjegyzések láthatósága
Elértük, hogy a megjegyzések mindig a fotók mellett találhatók. A megjegyzések láthatóságát mostantól tétel- vagy akár egyes képek szintjén is korlátozhatjuk.
Egyszerűen írjon be egy megjegyzést, és adja meg, kik láthatják – az ügyfél, a retusőr vagy csak belső használatra. A címzettek megjelölésével értesítheti a felhasználókat a megjegyzésekről, majd a megjegyzéseket megjelölheti teendőként vagy megoldott / lezárt állapotúként.
3 – Vadonatúj workflow állapotok
Szoftverünk mostantól hatékonyabb workflow-kommunikációt tesz lehetővé a csapatok és az ügyfelek között. Ezt több új állapotszintnek köszönhetjük, amelyekkel feladatokat oszthat ki, jelezheti az előrehaladást, valamint szakaszonként jóváhagyhatja vagy elutasíthatja a munkát.
- Új állapotok a retusőrök számára: „Ready for retouch” és „Retouch done”.
- Bővült az elérhető ügyfélállapotok köre: „Verified”, „Approved”, „Rejected”.
4 – Retusálási hozzáférés-szabályozás
A retusálási hozzáférés-szabályozásnak köszönhetően egyértelműen kommunikálhatja és oszthatja meg a feladatokat külső retusőrökkel. Kijelölhet egyes fotókat vagy több tételt tartalmazó teljes mappákat retusálásra. Ezután a megjegyzésekben utasításokat csatolhat, mielőtt a fájlokat „Ready to retouch” állapottal elküldi a felelős retusőrnek.
Retusőrje ezután hozzáférhet a fájlokhoz, letöltheti őket, elvégezheti a munkáját, és importálhatja az eredményt. A kép feltöltése után a szoftver automatikusan „Retouch done” állapotra állítja a tételeket, így jelezve a projekt előrehaladását.
Innentől a projektmenedzser jóváhagyhatja vagy elutasíthatja a módosításokat, és ennek megfelelően megjelölheti őket. Ha elégedett, a végleges képeket azonnal közzé is teheti.
5 – Projektmegosztás az ügyféllel vagy a retusőrrel
Továbbfejlesztettük a szoftver projektmegosztási lehetőségeit is. A felhasználók mostantól a projektmegosztás javított felhasználói felületét használhatják, beleértve a külső retusőrök projekthozzáférését is.

A csapat minden tagja egyszerűen hozzáfér azokhoz a projektekhez, amelyeken dolgozik, miközben a kommunikáció is jobbá válik.
6 – Ügyfelekkel történő megosztás és jóváhagyási munkafolyamat
Végre az ügyfelek is láthatják az elkészült feladatokat, ha a tételek vagy mappák állapota „Verified”. Egyszerűen ossza meg a projektet az ügyféllel, és ő egyetlen kattintással jóváhagyhatja vagy elutasíthatja a „Verified” állapotú munkát.
Elutasítás esetén az ügyfél megjegyzésben visszajelzést vagy útmutatást is csatolhat, mielőtt a tételeket további retusálásra visszaküldi.
Jóváhagyás munka közben, visszajelzéssel, amint az ügyfélnek éppen ideje van rá.
Vegye kézbe a stúdió valamennyi munkafolyamatának irányítását
A PhotoRobot_Controls az Ön parancsára működő automatizálás, amelynek célja, hogy a piac leghatékonyabb termékfotós megoldásait nyújtsa. Iratkozzon fel alább a Product Photography hírlevelünkre, hogy naprakész maradjon fejlesztéseinkkel és az iparág minden újdonságával kapcsolatban. Kövessen minket a YouTube-on és a LinkedIn-en is, ahol a legfrissebb videókat, blogbejegyzéseket, oktatóanyagokat és szoftverfrissítéseket találja fotóstúdiója számára.





