Nyheter i februariversionen av Controls-programvaran 2.6.0

Nyheter i februariversionen av Controls-programvaran 2.6.0

Februari ger dig den senaste programvaruversionen av PhotoRobot_Controls, med nya verktyg och funktioner för smidigare arbetsflöden och smartare projekthantering.

Spara tid och sammanfatta sidans innehåll
Välj verktyg för att generera en sammanfattning av sidan:

Programvaruversion 2.6.0 i februari – nya verktyg och funktioner

Med utgångspunkt i vår tidigare programvaruversion ger februari dig nya verktyg och funktioner för smidigare arbetsflöden och starkare kommunikation mellan team. Läs vidare och se vad som är nytt i vår workflow-programvara och hur du använder lösningarna i fotostudion.

PhotoRobot Control-programvaran banar väg för fullständig automatisering av 360-produktfotografering och hantering av digitala tillgångar. Styr robotar, avancerade DSLR- och spegellösa systemkameror från Canon, belysning, efterbearbetning, publicering, granskningsprocesser och mer. Allt från ett enda gränssnitt, med konfigurerbara förinställningar som du ställer in en gång och använder långsiktigt.

Läs vidare och ta del av de senaste verktygen och funktionerna i februariversionen. Vi presenterar förbättringar av molngränssnittet, nya workflow-verktyg, förbättrad projektdelning och ett arbetsflöde för kundgodkännande.

‍

‍

1 – Förbättringar av molngränssnittet

Nu kan du dra nytta av en mer omfattande integrering av programmets molndel med den lokala appen. All information du kopplar till objekt lokalt blir synlig i molnet och tvärtom. Du får allt på en enda sida, inklusive information om foton, kommentarer samt ytterligare detaljer och instruktioner.
‍

1 – Förbättringar av molngränssnittet

‍

Ytterligare förbättringar:

  • Snabb bläddring mellan objekt, nu utan att du först behöver gå till objektlistan;
  • Rapporter med detaljerad information och statistik om mappar och valda foton;
  • Stöd för zoom och rotation i detaljvyn.

‍

‍

2 – Kommentarer och kommentarssynlighet

Vi har också sett till att kommentarer alltid finns tillgängliga vid sidan av dina foton. Nu kan vi dessutom begränsa kommentarers synlighet på objektnivå eller för enskilda bilder.
‍

2 – Kommentarer och kommentarssynlighet

‍

Skriv en kommentar och ange vem som ska se den – kunden, en retuschör eller enbart internt. Meddela användare om kommentarer genom att tagga mottagare och markera sedan kommentarer som redo för åtgärd eller som lösta/slutförda.

‍

‍

3 – Helt nya workflow-statusar

Vår programvara möjliggör nu också effektivare kommunikation i arbetsflödet mellan team och kunder. Det beror på flera nya statusnivåer som du kan använda för att tilldela uppgifter, kommunicera framsteg samt godkänna eller avslå arbete i olika steg.
‍

3 – Helt nya workflow-statusar
  • Nya statusar för retuschörer är bland annat ”Ready for retouch” och ”Retouch done”.
  • Fler tillgängliga kundstatusar: ”Verified”, ”Approved” och ”Rejected”.

‍

‍

4 – Åtkomstkontroll för retusch

Kommunicera och dela uppgifter tydligt med externa retuschörer tack vare åtkomstkontroll för retusch. Välj specifika foton eller hela mappar med flera objekt för retuschering. Därefter kan du bifoga instruktioner i kommentarer innan du skickar filerna till ansvarig retuschör som ”Ready to retouch”.
‍

4 – Åtkomstkontroll för retusch

‍

Nu kan din retuschör komma åt och ladda ned filerna, göra sitt magiska jobb och importera resultatet. När bilden har laddats upp markerar programvaran automatiskt objekten som ”Retouch done” och visar därmed hur projektet fortskrider.

Härifrån kan projektledaren godkänna eller avslå ändringar och markera dem därefter. Om projektledaren är nöjd kan hen också välja att publicera de slutliga bilderna direkt.

‍

‍

5 – Projektdelning mellan kund och retuschör

Vi har även byggt vidare på programvarans möjligheter till projektdelning. Nu får du ett förbättrat användargränssnitt för projektdelning, inklusive projektåtkomst för externa retuschörer.
‍

‍

Alla i teamet får enkel åtkomst till de projekt de arbetar med – samtidigt som kommunikationen längs vägen blir bättre.

‍

‍

6 - Kunddelning och godkännandeflöde

Nu kan kunder äntligen se slutförda uppgifter när artiklar eller mappar får statusen ”Verified”. Dela bara projektet med kunden, så kan de godkänna eller avvisa arbete med statusen ”Verified” med ett enda musklick.
‍

6 - Kunddelning och godkännandeflöde

‍

Vid avvisning kan kunden dessutom lägga till feedback eller instruktioner i kommentarer innan artiklarna skickas tillbaka för ytterligare retuschering.

Du får godkännande medan du arbetar, med feedback så snart kunden har tid att ge den.

‍

‍

Ta full kontroll över alla arbetsflöden i din studio

PhotoRobot_Controls är automation i dina händer, med målet att leverera marknadens mest effektiva lösningar för produktfotografering. Prenumerera på vårt nyhetsbrev om produktfotografering nedan för att hålla dig uppdaterad om vår utveckling och allt som händer i branschen. Följ oss också på YouTube och LinkedIn för de senaste videorna, blogginläggen, guiderna och programuppdateringarna för din fotostudio.